ŽENSKI KROG

Ženske skozi zgodovino so se zbirale v krogih, da bi si medsebojno delile modrosti. Ženski krog je varen in sveti prostor, kjer se ženske družimo, slišimo in vidimo. Lahko se izrazimo skozi ples, petje ali pa samo pogovor. Kakor katera začuti. V našem centru, bodo potekali ženski krogi na različne teme, včasih pa tudi samo kot sproščen klepet.

Vsi dogodki so objavljeni tukaj in na naši FB strani Center dobrega počutja Domanu.

Kaj ti ponuja Ženski krog?
  • da se boš spet počutila čudovito navzven in navznoter
  • da boš prepoznala stvari, ki te veselijo in so ti v življenju pomembne
  • pomoč pri odkrivanju svojega poslanstva
  • samozavest, da si zastaviš visoke a hkrati dosegljive življenjske cilje
  • razvoj sposobnosti živeti življenje v skladu s svojimi vrednotami
  • odkrivanje omejujočih prepričanj in vedenjskih vzorcev in »udejaniti« nove načine razmišljanja
  • hitrejši, lažji in varnejši napredek na poti preprostih, a učinkovitih in trajnih sprememb v življenju

Pridi se razvajati v zdravilni krog žensk, ki te bo napolnil s samozavestjo, ti vlil nove energije in te podprl tam, kjer to najbolj potrebuješ. Krepile bomo moč intuicije, kreativnosti in celile svoje rane iz preteklosti, ki nam preprečujejo, da bi živele polno življenje. Poglobile se bomo vase in sproščeno spoznavale vse dele sebe. O sebi, kot ženski boš odkrila nekaj novega, pozdravila tiste dele, ki so potrebni celjenja in se povezala s svojo žensko energijo in z ženskami v krogu. Ugotovila boš tudi, da je ženska družba zdravilna in te lahko neverjetno napolni, podpre in ti služi kot odskočna deska v svet.

Odklopimo se od vsakdanjega natrpanega urnika in posvetimo nekaj trenutkov sebi, se popolnoma prepustimo, se začutimo in uživamo v čudovitem krogu ob družbi podobno mislečih.

Vse ženske še kako dobro vemo, kako pomembno si je vzeti trenutke zase in preživeti čas v ženskem krogu, da se razvijamo in živimo srečno ter polno življenje.

Lepo vabljena v naš krog in pisanju še ene čudovite zgodbe!

Z vami bova Maja in Dorotea.

Pomakni se na vrh