Hej, dobrodošel član ali bodoči član!

Verjetno te najprej zanima, kaj pomeni biti član Društva za svobodo izražanja in ustvarjalnost duha Domanu.

No, da ti razložimo. Biti član naše prekrasne družine, pomeni, da želiš »delati« na sebi, si dvigniti zavest, vzeti čas za sprostitev, izraziti svojo kreativnost, imeti prostor kjer se lahko zaupaš, kjer svoje misli deliš z istomislečimi ljudmi ali pa želiš uporabiti naš prostor za razvijanje svojih idej.

Kot naš član pa imaš seveda tudi UGODNOSTI!

Vse skupinske delavnice in predavanja, meditacije, itd. ki jih organiziramo mi (torej pod vodstvom Dorotee in/ali Maje), lahko obiščeš kar 20% ceneje!!!

10% popusta pa imaš na individualne storitve, to so čiščenje/uravnovešanje čaker, individualna meditacija in energijsko zdravljenje (PEH).

Ker pa naše društvo želi omogočiti vsakemu tudi razvijanje ali nadgrajevanje svoje poslovne ideje/poti, pa vsem članom nudimo tudi možnost »najema« naših prostorov po zares ugodnih cenah. Tukaj se prilagodimo posamezniku in skupaj poiščemo najbolj optimalno rešitev za vse.

Včlaniš se lahko s klikom na to povezavo ali pa pokličeš na številko 040 894 115 (Dorotea), da se osebno oglasiš v centru.
VSI novi člani pa ob vpisu, prejmete tudi BREZPLAČEN pregled čaker ali refleksno masažo dlani!

Zdaj pa te verjetno zanima tudi koliko znaša članarina?

Brez skrbi, odločili smo se za simbolično ceno, ki znaša 20 eur za celo leto! Po enem letu, lahko članstvo podaljšaš ali pa ne, kakorkoli se odločiš, bomo veseli, da si bil z nami.

Imaš še kakšno vprašanje? Ni problema, lahko nam pišeš na info@domanu.si.

Zagotovo smo kakšno malenkost pozabili (recimo zelo radi koga obdarimo še se kakšnim darilcem), ampak mislimo, da to najbrž nebi bil razlog, da se nam pridružiš.

Članstvo je pa vsekakor primerno za vsakogar, ki si želi obiskovati naše meditacije, delavnice ali individualne terapije, ter tako koristiti ugodnejše cene.
Če si želiš postati del nas, kliknite tukaj, izpolni podatke in v roku 24 ur  prejmeš e-mail z podatki za nakazilo članarine na trr društva.

Komaj čakamo, da se povežemo še bolj in skupaj odhitimo novim zmagam na proti!

Pomakni se na vrh