MAJA JUSTIN

Sem Maja iz Kranja. Že kot malo deklico so me zanimale “drugačne” stvari, povezane z mistiko in energijami. Kaj je človek, kako deluje naše telo in kako je vse skupaj povezano z energijo? Začela sem v osnovni šoli s tečajem klasične masaže, nadaljevala v srednji šoli s prakso joge in tečajem refleksoterapije. Aktivno sem študirala delovanje in povezanost telesa in uma. Kmalu sem ušla “ven iz okvirjev”. Začela sem spoznavati angelski svet in višje vodnike, zdravljenje s poldragimi kamni, homeopatijo, zelišči in naravnimi substancami. Prakticirala sem tudi transcencentno meditacijo, Theta Healing®, Tensegrity® vadbo, itd.

Tu so se začele prve stopničke na moji poti. Uspešno sem zaključila študij veterine. Istočasno, me je pritegnila manualna terapija, tako sem uspešno zaključila še triletni študij na Akademiji manualne terapije v Ljubljani ter si nadela naziv dipolomirana manualna terapevtka. Ker slika še ni bila popolna, sem opravila še tečaje Bownove, kranio-sakralne in visceralne terapije. Pridobljeno znanje in kompetence vsakodnevno uporabljam za pomoč pri fizičnih težavah, hkrati pa se dotaknem tudi psihičnega nivoja.

Ker znanja nikoli ni dovolj in stremim k nenehni osebni rasti, sem se odločila, da se spoznam tudi z energetskimi tehnikami zdravljenja. Opravila sem tečaj energetskih tehnikah zdravljenja (Plejadansko energijsko zdravljenje – PEH) ter pred kratkim še šamansko zdravljenje s srcem (Shamanic Heart Healing – SHH).

Tako svoje sposobnosti zdravljenja vedno znova dvigujem na višji nivo in vidim, da sem pri svojem delu vedno bolj uspešna, saj pozitivni rezultati pri strankah to vedno znova potrdijo.

Na svoji poti zaupam in se prepuščam energijam, da me vodijo. Zato me ne čudi, da srečujem dobre, odprte, ljubeznive ljudi, s podobnimi vizijami in skupnimi interesi. Pri svojem delu izredno uživam. Rada pomagam drugim. In ugotavljam, da je pot po katerim stopam, res moje poslanstvo.

Kar me pri vsem še najbolj veseli, da na tej poti nisem sama. Sreča me je povezala z Doroteo in Aljažem, s katerima skupaj ustvarjamo in delujemo pod okriljem Centra dobrega počutja Domanu. Tu najdete tudi moj Masažni kotiček, kjer lahko izbirate med različnimi tretmaji. Prijetno in domače vzdušje v našem centru omogoča, da se »odklopimo« od zunanjega sveta in odmislimo neprijetne stvari, da se napolnimo s pozitivno energijo in dobimo elan za nove ideje. Zato vabim, da se nam pridružiš tudi ti!

Pomakni se na vrh