MAJA JUSTIN


Že kot malo deklico so me zanimale “drugačne” stvari, povezane z mistiko in energijami. Kaj je človek in kaj je telo in kaj je okoli nas? Začela sem v osnovni šoli s tečajem masaže, nadaljevala v srednji šoli z jogo ter spoznavala delovanje in povezanost telesa in uma. Kmalu sem ušla “ven iz okvirjev” ter začela raziskovati angelske povezave ter zdravljenje s poldragimi kamni. Spoznala sem se s transcencentno meditacijo, Theta Healing®-om, Tensegrity® vadbo, itd.

Tu so se začele prve stopničke na moji poti. Uspešno sem zaključila študij veterine, že med njim pa me je pritegnil študij manualne terapije. Ker slika še ni bila popolna, sem naredila še tečaje Bownove, kranio-sakralne in visceralne terapije. To znanje sem s pridom uporabljala za pomoč pri težavah na fizičnem pa tudi psihičnem telesu. A piko na i sem naredila z obiskom tečaja energetskih tehnikah zdravljenja (PEH), kjer sem pridobila sposobnost, obravnavati človeka kot celoto, torej tudi na energetskem nivoju.

Na svoji poti zaupam in se prepuščam energijam, da me vodijo. Zato me ne čudi, da srečujem dobre, odprte, ljubeznive ljudi, s podobnimi vizijami in skupnimi interes. To me je tudi povezalo z  Doroteo, kjer so energije takoj stekle in začela se je najina skupna pot.

Pomakni se na vrh