Energijsko zdravljene (PEH – Pleiades Energy Healing)

Energijsko zdravljenje je metoda, zasnovana na uporabi PEH zdravilnih vibracij, ki privedejo frekvenco svetlobe našega telesa do popolnega ravnovesja, pomagajo pri samozdravljenju in transformaciji duha.

S to metodo se ne zdravi direktno človeških bolezenskih stanj, ampak osebo kot celoto, tako na energetskem kot duševnem nivoju. Z zdravilnimi vibracijami pomagamo uravnotežiti energijo človeka na nivoju DNK, tako da privede do harmonije s frekvenco DNK Zemlje in celotnega Kozmosa.

Visoke zdravilne frekvence, ki se jih uporablja pri energijskem zdravljenju, ojačajo naš energijski pretok. Energijo lahko skoncentrirano usmerimo z določenim namenom zdravljenja na določeno področje telesa ali v reševanje energetskih blokad v našem telesu, ki so najpogostejši vzrok razvoja raznih bolezni. Med prejemanjem zdravilnih frekvenc se spreminja naš DNK zapis, kar omogoča spreminjanje sebe in tistega, ki mu izvajamo terapijo.

Tekom terapije lahko prejmemo različne uvide, sporočila ali ključe, ki nam pomagajo do odgovorov na različna življenjska vprašanja. Med samo terapijo lahko čutimo valovanje energije kot ščemenje in zaznamo spremembe v telesu, saj prehajamo na nivo nove vibracije. Spremembe sežejo vse do na nivoja celic, spremembe v strukturi DNK pa blagodejno vplivajo na njihovo regeneracijo. Terapije trajajo do ene ure, odvisno koliko blokad je potrebno sprostiti, da lahko v celoti na novo zavibriramo v harmoniji.

Po terapiji občutimo dvig energije, notranji mir, srečo in pristno ljubezen do sebe in svojega življenja. Občutki so še nekaj dni po terapiji izredno močni.

Energijsko zdravljenje je namenjeno vsem, ki rabimo pomoč pri:
  • celostnem zdravljenju in transformaciji duha
  • razreševanju starih (negativnih) vzorcev
  • čiščenju karme in travm iz preteklih življenj
  • odpravljanju energijskih in fizičnih blokad v telesu
  • aktivnem čiščenju čaker in avre
  • vzpostavitve povezave z Višjim jazom in dostopu do večjega zavedanja

Energijsko zdravljenje vrača ravnovesje v naše življenje, tako na duševnem, fizičnem, čustvenem kot duhovnem nivoju.

Zato Vas vabimo, da izkusite moč energijske terapije, še posebej, če čutite, da bi lahko živeli bolj izpopolnjeno, pa ne najdete prave poti ali rešitve. Postanite opazovalec in hkrati kreator lastnega življenja. Energijsko zdravljenje je še veliko več, kot ste do sedaj le čutili, pa si niste upali verjeti.

Cena za 1 uro terapije znaša 50 eur. Za člane pa imamo pripravljen 10% popust.

V kolikor še niste član, pa si to želite postati, kliknite tukaj in si zagotovite še BREZPLAČEN pregled čaker.
Pomakni se na vrh