DOROTEA HORVAT

Kot mlada mamica sem se tekom nosečnosti začela zavedati, da bi rada sebi in svoji družini nudila vse najboljše. Začela sem raziskovati alternativne načine zdravljenja in to me je pripeljalo do aromaterapije. Eterična olja so me takoj navdušila in tako se je začela moja pot. Obiskovala sem različna predavanja in se izobraževala na tem področju. Pridobljeno znanje sem kmalu pretopila v prakso in o eteričnih oljih začela informirat tudi druge. Avgusta 2018 sem se udeležila tečaja Symphony of the Cells in postala certificirana SOC izvajalka. SOC je tehnika apliciranja eteričnih olj na telo, da dosežemo želeni učinek.

Ker pa sem vedela da je to samo en košček celotne slike, sem brskala dalje. Najprej sama s pomočjo knjig, kmalu pa sem se začela vključevati v različne skupine in delavnice. Januarja 2019 sem opravila tečaj PEH praktika in s tem pridobila sposobnost in znanje obravnavati človeka tudi na energetskem nivoju.

Junija 2020 sem se spoznala s šamanizmom in uspešno opravila 1. in 2. stopnjo delavnice Shamanic Heart Healing. To je bila velika prelomnica v mojem življenju. Tako med samo delavnico, kot tudi po njej so se začeli dogajati močni procesi zdravljenja, ki so spremenili moj pogled na življenje. Od vseh terapij, ki sem jih prejela do sedaj, je bilo šamansko zdravljenje s srcem, zagotovo najmočnejše. 

Rada ustvarjam, slikam, poslušam glasbo, se družim in svoje izkušnje preteklega učenja delim z drugimi. Ker me zanima preveč stvari, je naš center odlična priložnost, da jih združim v eno. Ročne spretnosti so bile od nekdaj moja strast. Kreativna zapolnitev prostega časa in sproščanje. Občutki, ko nekaj uspe, so nepopisljivi. Občutki, ko nekaj ne uspe, pa učenje. V mojih mislih nastane na tisoče idej, zato si jih redno zapisujem, jih širim in izpopolnjujem. Obožujem večere, ko otroci zaspijo, takrat je čas zame. Za ustvarjanje, branje ali pa “samo” sproščanje z meditacijo. Trudim se ohranjati ravnovesje med vlogo mame, gospodinje in Ženske. In s pomočjo naših prostorov in ljudi, ki me obkrožajo mi to odlično uspeva.

Dorotea Horvat

Komaj čakam, da se spoznamo in skupaj poletimo še višje!

Pomakni se na vrh