Zvočna sprostitev z Živo

KAJ JE ZVOČNA SPROSTITEV IN KAJ TAM POČNEŠ?

Tvoja naloga bo ležati v udobnem položaju z zaprtimi očmi, med tem ko boste poslušali instrumente, kot so kristalne, tibetanske posode, gong in druge instrumente, ki vas bodo popeljali do globoke sprostitve.

Ti instrumenti proizvajajo vibracije, ki celico spodbudijo, da ujame nazaj svoj ritem. Vsak organ ima svojo frekvenco, vsaka celica vibrira drugače, v svojem ritmu in če je izven ritma, je celica poškodovana. S pomočjo vibracij instrumentov, kot je gong, tibetanske in kristalne posode pa se celica sinhronizira z vibracijami instrumentov in preide nazaj v svoj ritem oziroma frekvenco.

POZITIVNI UČINKI:
V vašem telesu pa se bo poleg zgoraj navedenega začel odvijati tudi proces razstrupljanja, ustvarila se bo boljša povezava z vašim resničnim jazom, zvišala se vam bo osebna vibracija, sprostitev čustev in olajšanje le teh, boljša koncentracija, senzitivnost in uporaba intuicije.

KDO JE ŽIVA?
Živa prihaja iz okolice Celja. Že od malih nog sta velik del njenega življenja gibanje in glasba. Pravi, da sta to dva dejavnika, ki jo vedno spravita v dobro voljo in jo sprostita. Njena glasbena pot se je začela s klavirjem, nadaljevala na študiju Glasbene pedagogike, kjer pa se ji je pokazala nova pot. Prvič je imela možnost slišati in začutiti gong, tibetanske posode, šamanski boben in ostale čudovite terapevtske instrumente in tako je začela svojo prava pot. Zvočnega zdravljenja se je učila pri različnih učiteljih. Največ pa se je naučila na sebi, saj pravi, da želi delit z drugimi in pomagati drugim le s tistim, kar je in še vedno pomaga njej.

KAJ POTREBUJEŠ S SABO?
• ležalko,
• vodo,
• po želji vzglavnik in odejo.

Če čutiš, da je to nekaj zate, se hitro prijavi, saj je število mest omejeno.

PRISPEVEK: 12€

KJE: Center dobrega počutja Domanu, Kolodvorska cesta 5, 4000 Kranj

KDAJ: 18.9.2020 ob 18.30

PRIJAVE: center@domanu.si ali 040 894 115 (Dorotea)

Se vidimo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pomakni se na vrh