glasbeni krog

Glasbeni krog

Si želiš vzeti čas zase in občutiti sproščeno in zdravilno energijo glasbenega kroga?
Večer za igranje, ritem, petje, izražanje, radost in odpiranje srca v krogu podobno mislečih ljudi.
Pridi in prinesi svoj boben, ropotuljico ali katerikoli drug instrument! Če ga nimaš, pridi s svojim glasom ali se izrazi skozi gibanje. Če se želiš samo prepustiti, poslušati in uživati v glasbi, prav tako dobrodošel! Nekaj glasbil je na voljo tudi pri nas.
Bistvo zdravljenja z glasbo in ritmom je, da se harmoniziramo, uskladimo naše energije v telesu, pridemo v ravnovesje in sprožimo samozdravljenje telesa in duha. Ko prisluhnemo globinam svojega srca, lahko začutimo in izrazimo tisto, kar nosimo v sebi.
Biti slišan in razumljen je ena osnovnih potreb vseh nas, vendar se v moderni družbi večina ljudi ne želi izpostavljati.
V tem krogu te vzpodbujamo, da poiščeš in pokažeš pravega sebe, da se zazreš globoko vase in deliš z nami svoj glas, svoje besede, brez pričakovanj, brez pritiska. Ali pa samo si… Pomirjen s sabo in se izraziš skozi igranje.
KAJ POTREBUJEŠ?
Prinesi boben, ropotuljico ali kateri koli drug inštrument. Če nimaš nič od naštetega, nič hudega! Nekaj glasbil je na voljo za izposojo, lahko pa tudi samo poslušaš in se prepustiš.
KDAJ?
9.10.2020 ob 19.uri
KJE?
Center dobrega počutja Domanu
Kolodvorska cesta 5
4000 Kranj
PRISPEVEK: 13eur (10eur za člane)
Prijaviš se lahko na 040-894-115 (Dorotea) ali na povezavi: https://domanu.si/prijava-na-glasbeni-krog/
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pomakni se na vrh