V centru dobrega počutja Domanu za vas pripravljamo predavanja in delavnice na različne teme. 

AROMATERAPIJA

Eterična olja (EO) so pomemben del celostnega pristopa k boljšemu počutju človeka, zato imamo v programu Malo šolo aromaterapije, kjer lahko vsak spozna eterična olja in se jih nauči uporabljati. EO kombiniramo tudi z drugimi tehnikami, kot so energijsko zdravljenje, kristaloterapija in drugo.

aroma masaža

Na predavanjih bomo govorili o osnovah eteričnih olj in njihovi varni uporabi, na delavnicah pa poleg teoretičnega znanja, vključimo še praktično.

KRISTALOTERAPIJA

Kristali so s svojo edinstveno zdravilno vibracijo eno izmed najstarejših in najučinkovitejših orodji alternativnega zdravljenja. Nošenje kristalov pripomore k samozdravljenju celotnega organizma.

kristaloterapija

Na predavanjih bomo spregovorili o osnovah kristalov, kaj so, kako nastanejo, o načinih uporabe in delovanju. Delavnice pa bodo dopolnjene še s praktičnim delom kot so čiščenje in programiranje kristalov, polaganje kristalov na določena mesta, uporaba kristalov na nakitu in podpora prostora s kristali.

ČUSTVENE BOLEČINE

Naše misli in naša čustva so energija. Tekom življenja se vse kar doživimo in občutimo nalaga v energetski spomin našega telesa. V določenem trenutku pa se čustveni spomin preslika na naše fizično telo.

Na predavanju bomo spoznali kako se različna čustva kažejo na fizičnem telesu. Govorili bomo o tem, kaj vse vpliva na naše delovanje in se naučili prepoznati sporočila svojega telesa. Ob koncu se bomo naučili tudi nekaj sprostitvenih tehnik.

DIHALNE VAJE

Dihalne vaje so enostavna tehnika za zmanjševanje stresa, pomirjajo in prinašajo ravnovesje v naše telo. S pravilnim dihanjem povečujemo tudi zavedanje in čuječnost.

Tehnike dihanja bomo praktično spoznali, da jih boste lahko uporabljali kadarkoli in kjerkoli. Dihanje je zelo individualna zadeva, ki zahteva veliko pozornosti in zavedanja, saj se telo navaja na nov način gibanja.

ČAKRE

V svojem telesu imamo sedem energijskih centrov ali čaker. So središča ali prepleti življenjske energije. Kadar čakre ne delujejo usklajeno in pravilno, se to odraža na fizičnem in energijskem nivoju telesa.

Z odkrivanjem pomembnosti čaker in uravnavanjem njihovega delovanja izboljšamo kvaliteto svojega življenja. Predavanja so namenjena spoznavanju naših energijskih centrov. Izvedeli bomo kaj so, kje se nahajajo, kakšen vpliv ima posamezna čakra na nas in kako jih čistimo, aktiviramo in skrbimo za njihovo pretočnost. Na delavnici bomo vso teorijo nadgradili še s praktičnim prikazom, tudi v kombinaciji s kristali in eteričnimi olji.

Sodelujemo tudi z zunanjimi izvajalci, tako, da je ponudba čimbolj raznolika!

Dogodke lahko spremljate tukaj.

Pomakni se na vrh